Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
michalka.01 Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do rajčatového protlaku přidáme různé bylinky , prolisovaný česnek a sůl. Na oleji podusíme vepřové maso poté přidáme žampiony a opět podusíme .Když je maso téměř měkké přidáme zeleninu , ochuceni protlak , chilli a masox a dodusíme do měkka. Ke konci můžeme zahustit , ale není třeba a popřípadě dochutíme solí, pepřem a maggi.
Recept je z kategorií: Hlavní jídlo
rýže , hranolky , brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Samuraj po našem !
Nač se s tím patlat, stejný výsledek by měla Vitana - bistro nebo tak něco.
Nepletu-li se, pak samuraje v Číně, abys pohledal. Nejedná se tedy o tzv. čínu z českých luhů a hájů.
Takto nazván, by se tento pokrm mohl používat k dosažení psychické připravenosti stejně označovaných osob k provedení seppuku.
Nebyl-li by označen výše uvedeným názvem, mohlo by se jednat o dušené vepřové se žampiony a paprikami.
Takový pokrm by asi zdejší přispěvatele nepohnul k slzám, ale ani by si nevysloužil předchozí příspěvky, včetně mého.
Ani se pak samurajovi nedivim, že šel na smrt.
1 příspěvek 23.4.14 02:32
OMG,
Příspěvek upraven 23.04.14 v 02:41
A smí se použít maso z obyčejné vepřové kýty? Nebo je nějaké speciální na Čínu (s velkým Č)?
2452 příspěvků 22.4.14 18:33
Hmm, zajímavé, velmi. Copak by na to asi řekl nějaký Číňan?