Recept Samuraj po našem !

michalka.01 Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Samuraj po našem !

Postup

Do rajčatového protlaku přidáme různé bylinky , prolisovaný česnek a sůl. Na oleji podusíme vepřové maso poté přidáme žampiony a opět podusíme .Když je maso téměř měkké přidáme zeleninu , ochuceni protlak , chilli a masox a dodusíme do měkka. Ke konci můžeme zahustit , ale není třeba a popřípadě dochutíme solí, pepřem a maggi.

Recept je z kategorií: Hlavní jídlo

Nahlásit recept

  • 22.04.14 vloženo
  • 13454x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 500 g vepřového masa na čínu
  • 2 bílé papriky
  • 1 velká žlutá paprika
  • 4 rajčata nebo 250g sherry rajčátek
  • 2 cibule
  • 1 větší plechovka žampionu
  • 1 rajčatový protlak
  • různé koření, masox
  • chilli, sůl, maggi , pepř , česnek ,olej

Doporučená příloha

  • rýže , hranolky , brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Samuraj po našem !

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Samuraj po našem !

Labužník jandule02
1095 příspěvků 30.4.14 11:59

Nač se s tím patlat, stejný výsledek by měla Vitana - bistro nebo tak něco.

tlustá bába
1212 příspěvků 26.4.14 01:39

Nepletu-li se, pak samuraje v Číně, abys pohledal. Nejedná se tedy o tzv. čínu z českých luhů a hájů.
Takto nazván, by se tento pokrm mohl používat k dosažení psychické připravenosti stejně označovaných osob k provedení seppuku.
Nebyl-li by označen výše uvedeným názvem, mohlo by se jednat o dušené vepřové se žampiony a paprikami.
Takový pokrm by asi zdejší přispěvatele nepohnul k slzám, ale ani by si nevysloužil předchozí příspěvky, včetně mého. :think:

gmp
1603 příspěvků 25.4.14 23:35
-

Ani se pak samurajovi nedivim, že šel na smrt.

expatriot
1 příspěvek 23.4.14 02:32

OMG, :idea:

Příspěvek upraven 23.04.14 v 02:41

ucitelas
330 příspěvků 22.4.14 20:57
majstrštyk
:potlesk:
birkana
1738 příspěvků 22.4.14 18:44

A smí se použít maso z obyčejné vepřové kýty? Nebo je nějaké speciální na Čínu (s velkým Č)? :jazyk:

di
2452 příspěvků 22.4.14 18:33

Hmm, zajímavé, velmi. Copak by na to asi řekl nějaký Číňan?

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Štika na smetaně Štika na smetaně
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz