Recept Samuraj po našem !

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Samuraj po našem !

Postup

Do rajčatového protlaku přidáme různé bylinky , prolisovaný česnek a sůl.

Na oleji podusíme vepřové maso poté přidáme žampiony a opět podusíme .Když je maso téměř měkké přidáme zeleninu , ochuceni protlak , chilli a masox a dodusíme do měkka. Ke konci můžeme zahustit , ale není třeba a popřípadě dochutíme solí, pepřem a maggi.

Recept je z kategorií: Hlavní jídlo


Reklama

Nahlásit recept

  • 22.04.14 vloženo
  • 7943x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 500 g vepřového masa na čínu
  • 2 bílé papriky
  • 1 velká žlutá paprika
  • 4 rajčata nebo 250g sherry rajčátek
  • 2 cibule
  • 1 větší plechovka žampionu
  • 1 rajčatový protlak
  • různé koření, masox
  • chilli, sůl, maggi , pepř , česnek ,olej

Doporučená příloha

  • rýže , hranolky , brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Samuraj po našem !

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Labužník jandule02
1089 příspěvků 30.04.14 11:59

Nač se s tím patlat, stejný výsledek by měla Vitana - bistro nebo tak něco.

 
tlustá bába
1209 příspěvků 26.04.14 01:39

Nepletu-li se, pak samuraje v Číně, abys pohledal. Nejedná se tedy o tzv. čínu z českých luhů a hájů.
Takto nazván, by se tento pokrm mohl používat k dosažení psychické připravenosti stejně označovaných osob k provedení seppuku.
Nebyl-li by označen výše uvedeným názvem, mohlo by se jednat o dušené vepřové se žampiony a paprikami.
Takový pokrm by asi zdejší přispěvatele nepohnul k slzám, ale ani by si nevysloužil předchozí příspěvky, včetně mého. :think:

 
gmp
1603 příspěvků 25.04.14 23:35
-

Ani se pak samurajovi nedivim, že šel na smrt.

 
expatriot
1 příspěvek 23.04.14 02:32

OMG, :idea:

Příspěvek upraven 23.04.14 v 02:41

 
ucitelas
328 příspěvků 22.04.14 20:57
majstrštyk
:potlesk:
 
birkana
1668 příspěvků 22.04.14 18:44

A smí se použít maso z obyčejné vepřové kýty? Nebo je nějaké speciální na Čínu (s velkým Č)? :jazyk:

 
di
2451 příspěvků 22.04.14 18:33

Hmm, zajímavé, velmi. Copak by na to asi řekl nějaký Číňan?

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Pomerančová zmrzlina


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz