Recept Sambal kecap

Indonézská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vše rozmixujeme na jemnou pastu.Podáváme k rýži i k masu i k rybám.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 03.10.07 vloženo
  • 3277x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10minut

Ingredience

  • 2 chilli papričky
  • 1 dl sojové omáčky(sladké)
  • 1 velká cibule
  • šťáva z 1/2 citronu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sambal kecap

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
meisje
580 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Sambal kecap

Dovolim si opravit nazev, spravne to je …KETJAP a ketjap je v Indonesii vyraz pro „sojovou omacku“. A indonesane skoro vsechny druhy „sambalu“ nejdrive zahreji a pak teprve podavaji. Pri zahrati se sojovka lepe spoji s ostatnimi ingrediencemi a taky se chut zjemni a zvyrazni.

meisje
580 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Sambal kecap

Dovolim si opravit nazev, spravne to je …KETJAP a ketjap je v Indonesii vyraz pro „sojovou omacku“.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz