Recept Sambal kecap

Indonézská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vše rozmixujeme na jemnou pastu.Podáváme k rýži i k masu i k rybám.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 03.10.07 vloženo
  • 3192x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10minut

Ingredience

  • 2 chilli papričky
  • 1 dl sojové omáčky(sladké)
  • 1 velká cibule
  • šťáva z 1/2 citronu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sambal kecap

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
meisje
580 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Sambal kecap

Dovolim si opravit nazev, spravne to je …KETJAP a ketjap je v Indonesii vyraz pro „sojovou omacku“. A indonesane skoro vsechny druhy „sambalu“ nejdrive zahreji a pak teprve podavaji. Pri zahrati se sojovka lepe spoji s ostatnimi ingrediencemi a taky se chut zjemni a zvyrazni.

meisje
580 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Sambal kecap

Dovolim si opravit nazev, spravne to je …KETJAP a ketjap je v Indonesii vyraz pro „sojovou omacku“.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Tatranské kuře Tatranské kuře
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz