Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Sedimir Indonézská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vše rozmixujeme na jemnou pastu.Podáváme k rýži i k masu i k rybám.
Recept je z kategorií: Omáčky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sambal kecap
580 příspěvků 25.1.09 03:43
Dovolim si opravit nazev, spravne to je …KETJAP a ketjap je v Indonesii vyraz pro „sojovou omacku“. A indonesane skoro vsechny druhy „sambalu“ nejdrive zahreji a pak teprve podavaji. Pri zahrati se sojovka lepe spoji s ostatnimi ingrediencemi a taky se chut zjemni a zvyrazni.
580 příspěvků 25.1.09 03:43
Dovolim si opravit nazev, spravne to je …KETJAP a ketjap je v Indonesii vyraz pro „sojovou omacku“.