Recept Sambal kecap

Indonézská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vše rozmixujeme na jemnou pastu.Podáváme k rýži i k masu i k rybám.

Recept je z kategorií: Omáčky


Reklama

Nahlásit recept

  • 03.10.07 vloženo
  • 3158x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10minut

Ingredience

  • 2 chilli papričky
  • 1 dl sojové omáčky(sladké)
  • 1 velká cibule
  • šťáva z 1/2 citronu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sambal kecap

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
meisje
580 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Sambal kecap

Dovolim si opravit nazev, spravne to je …KETJAP a ketjap je v Indonesii vyraz pro „sojovou omacku“. A indonesane skoro vsechny druhy „sambalu“ nejdrive zahreji a pak teprve podavaji. Pri zahrati se sojovka lepe spoji s ostatnimi ingrediencemi a taky se chut zjemni a zvyrazni.

 
meisje
580 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Sambal kecap

Dovolim si opravit nazev, spravne to je …KETJAP a ketjap je v Indonesii vyraz pro „sojovou omacku“.

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz