Recept Saltimbocca po římsku

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Troubu předehřejeme na 220°C. Na každý osolený a opepřený plátek masa položíme plátek šunky a lístek šalvěje. Přehneme napůl a okraje spíchneme párátkem. Hrušky oloupeme, rozčtvrtíme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na slabší plátky. V pánvi rozpustíme máslo a maso na něm krátce opečeme ze všech stran. Maso vložíme do pekáčku, rozdělíme na něj plátky hrušek a zakryjeme hrubě nastrouhaným sýrem. Odkryté krátce zapečeme.

Recept je z kategorií: Telecí maso

Nahlásit recept

  • 21.03.07 vloženo
  • 4458x zobrazeno

Ingredience

  • 8 telecích řízků
  • 2 hrušky
  • 8 plátků parmské šunky (nebo v horším případě šunky od kosti)
  • 200 g gorgozoly
  • 3 snítky šalvěje
  • máslo
  • bílý pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • opečené brambory, zeleninová obloha

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Saltimbocca po římsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
esmeralda
4813 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Saltimbocca po římsku

Tohle bude skákat do pusy přímo samo. ;-))
S hruškami velice neobvyklé ale jistě lahodné.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Květáková polévka Květáková polévka
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Selská pivní polévka Selská pivní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz