Recept Salát z jehněčího masa

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Salát z jehněčího masa

Postup

1. Polévkovou zeleninu očistíme a nadrobno nakrá­jíme. Povaříme s bobkovým listem a pepřem. Přidáme maso a necháme vaňt zhruba 60 min., poté je vyjmeme, necháme vychladnout a nakrájíme na malé kousky. 2. Fazole slijeme, necháme okapat. Papriku a rajčata omyjeme a pokrájíme, cibuli nakrájíme na kolečka. Bylinky omyjeme a otrháme lístky. Trochu bazalky dáme stranou a zbylé byliny nasekáme. 3. Česnek nadrobno nakrájíme. Spojíme v míse s octem, solí a pepřem. Přidáme oli­vový olej. Smícháme s připravenými ingrediencemi a ozdobíme bazalkovými lístky.

Recept je z kategorií: Různé saláty

Nahlásit recept

  • 19.05.04 vloženo
  • 3797x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 640 kcal, 2670 kJ, 36 g bílkovin, 47 g tuků, 22 g sacharidů
  • 1 svazek polévkové zeleníny
  • 6 kuliček pepře
  • 1 bobkový list
  • 600 g jehněčí kýty
  • 400 g bílých fazolí (sklenice)
  • 1 žlutý paprikový lusk
  • 1 cibule
  • 4 rajčata
  • 1/2 svaz­ku petrželky
  • bazalka
  • 3 stroužky česneku
  • 4 lžíce octa z červeného vína
  • sůl
  • pepř
  • 6 lžic oliv. oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Salát z jehněčího masa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Tatranské kuře Tatranské kuře
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz