Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Eja Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Trochu se mi v kuchyni přemnožila maličká rajčátka od mé kamarádky, která v lodžii pěstuje neskutečná kvanta rajčat rozličných tvarů, velikosti a chutí.
Rajčátka rozložíme v jedné vrstvě nejlépe na plochou formu
z varného skla, pokapeme olivovým olejem a dáme do trouby na 220 st. se
zapnutým grilem - cca 7-10 minut, vyndáme ve fázi puklých nerozměklých
místy ožehlých rajčátek.
Necháme vychladnout na pokojovou teplotu, zastříkneme s citem balsamicem,
osolíme a přidáme HODNĚ nasekané pažitky či petrželky.
Podáváme k bílému minutkovému masu, nebo s bagetkou - pak můžeme
přidat jemné plátky parmezánu či pecorina a třeba hrstičku rukoly.
Recept je z kategorií: Saláty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění