Recept Salát z farfalle s mletým masem
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Cibuli nakrájíme na kostičky a promícháme s masem a kečupem. Masovou směs osolíme a ochutíme pepřem a paprikou. 2. Těstoviny připravíme podle návodu na obalu. Fazolové lusky blanšírujeme ve slané vodě asi 10 minut. Těstoviny i lusky scedíme a necháme okapat. Na pánvi rozpálíme 3 lžíce oleje, vložíme masovou směs a za stálého míchání opečeme. 3. Feferonky necháme okapat a pak je nakrájíme na kroužky. Olej smícháme s octem, citronovou šťávou, solí, paprikou a pepřem a promícháme s těstovinami, feferonkami, fazolovými lusky a proužky papriky.
Recept je z kategorií: Těstovinové saláty
- 07.08.03 vloženo
- 8129x zobrazeno
Čas přípravy
- 40 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- na osobu asi 620 kcal, 18 g bílkovin, 36 g tuků, 53 g sacharidů
- 1 malá cibule
- 250 g mletého masa
- 1 lžička kečupu
- sůl
- pepř
- paprika
- 250 g těstovin (motýlků)
- 400 g fazolových lusků
- 7 lžic slunečnicového oleje
- 4 nakládané feferonky
- 2 lžíce octa
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 paprikový lusk nakrájený na jemné proužky
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Salát z farfalle s mletým masem
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Salát z farfalle s mletým masem