Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Nero Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vejce vaříme 10 minut, pak je prudce ochladíme a oloupeme. Jedno vejce nakrájíme na čtvrtky pro ozdobu. Ostatní nakrájíme na plátky. Chřest scedíme, hlavičky si dáme stranou pro ozdobu a zbytek navrstvíme střídavě s plátky vajec do salátových sklenic nebo skleněné misky. Majonézu smícháme s hořčicí a zakysanou smetanou a okořeníme pepřem, solí a cukrem. Petržel opereme, část si ponecháme na ozdobu, zbytek jemně nasekáme a přidáme k marinádě. Tu pak opatrně smícháme s chřestem a vejci a dáme na 15 minut vychladit. Ozdobíme chřestovými hlavičkami, rozčtvrceným vejcem a snítkami petržele. Doporučená příloha: topinky s máslem
Recept je z kategorií: Různé saláty
viz text
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Salát z chřestu a vajec
Chřest v konzervě mám, francouzskou hořčici koupím a pokusím se to vyrobit příští neděli, určitě dám vědět. Díky