Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník jandule02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Všechny přísady podle povahy očistíme, oloupeme, nakrájíme na kostky či proužky, osolíme (opatrně), trochu opepříme, smícháme s majolkou a zakysanou smetanou. Dáme na 10-15 min do chladna uležet. Podáváme buď samostatně s bílým pečivem nebo jako přílohu k masu - hodí se ke kuřecím řízkům, nebo steakům z bílého masa či ryb.
Recept je z kategorií: Saláty
masíčko, vínečko bílé
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Salát s mangem
935 příspěvků 25.1.09 03:43
Mrtvolo, to taky, to taky a stále častěji a častěji......:-)
Ejo, asi bych se snažila dát čerstvý, ale myslím, že chuťově jde obojí.
Teo, a co takhle ovocný salát bez zálivky, ale zato s panáčkem dobré pálenky, druh podle druhů obsaženého ovoce?
935 příspěvků 25.1.09 03:43
Výborný salát. Kombinace ovoce a zeleniny je někdy překvapivě lahodná. Vzpomínám si, že jsem kdysi dostala ovocný salát -banán, jablko, hruška, hroz. víno, mango, pomeranč, kiwi, cosi červeného, kysanka, majolka a citron. šťáva. Na to červené jsem se musela zeptat, prostě jsem nepoznala obyčejné rajče.
Od té doby ho tam dávám, bez jadýrek,
pokrájené na drobné kostičky.
…Tuhle kombinaci také zkusím, děkuju. 
Ale ona je otázka, jestli je rajče ovoce nebo zelenina, myslím, že to ještě nikdo definitivně nevyřešil.
Mňam. Ananas čerstvý nebo kompotovaný ?