Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Polda Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Rýži dejte do velké misky, zalijte studenou vodou a odstavte na 30 minut. 2. Na velké pevné pánvi rozehřejte na středním ohni ghee nebo máslo, přidejte cibuli a duste asi 5 minut než změkne. Zvyšte teplotu, přidejte skopové a osmažte až zhnědne. Přimíchejte směsi koření a rozinky a poduste ještě 1 minutu. Hrnec odstavte a udržujte v teple. 3. Šafrán a růžový olej dejte do šálku a dobře promíchejte. Do velikého hrnce nalejte kuřecí vývar a 2 lžičky růžové směsi, přiveďte do varu a za občasného míchání znovu přiveďte do varu. Zmírněte oheň, přikryjte a na mírném ohni vařte ještě asi 30 minut. 4. Masovou směs vmíchejte do rýže, hrnec odstavte, přikryjte a těsně před podáváním odstavte na 5 minut. Při podávání posypejte zbylou růžovou směsi a posapte mandlemi.
Recept je z kategorií: Skopové maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Šafránová rýže s růžovou vůní
17 příspěvků 25.1.09 03:43
Nechci moc šťourat, ale jak to, že v tom bezmasém jídle je skopové a kuřecí vývar? Jinak vypadá zajímavě.