Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jaqueline Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maslo s práš. cukrom a vanilkovým cukrom vyšľaháme do penista, pomaly pridávame žĺtka a mäkkú vychladnútu čokoládu. Vyšľaháme tuhý sneh s krištálovým cukrom, a primiešame vareškou do cesta. Nakoniec zľahka primiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva. Pečieme pri teplote 180°C, 50 - 60 minút. Vychladnutú tortu rozkrojíme na dva platy, spodný natrieme džemom a prikryjeme druhým platom, ktorý taktiež potrieme džemom a polejeme čokoládou.
Recept je z kategorií: Dorty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sachar torta - podľa manner
97 příspěvků 25.1.09 03:43
Dakujem za upozornenie.
Už som množstvo čokolády do receptu dopísala.
Ospravedlňujem sa za túto chybu.
Dakujem
97 příspěvků 25.1.09 03:43
6 příspěvků 25.1.09 03:43
kolik té čokolády?