Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Remosku vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. V necelém půl litru mléka uvaříme z rýže hustší kaši. Do mléka přidáme kousek másla, aby se kaše nepřipalovala. Vychladlou kaši utřeme s cukrem, máslem a vejci a dochutíme vanilkovým cukrem. Utřenou kaši promícháme s velkým strouhaným jablkem nebo proložíme sušenými švestkami. Nákyp můžeme vylepšit malými kousky čokolády a dáme péci.
Recept je z kategorií: Teplé sladké pokrmy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rýžový nákyp (v remosce)
…asi chtěla napsat: utřeme cukr s máslem a vejci a smícháme s kaší



Ono ale vmíchat CELÁ vejce do třeného másla je práce na levačku
Pokud ale vmícháte pouze žloutky a následně z bílků ušlehaný snih, tak z kategorie TEPLÉ SLADKÉ POKRMY se rázem posunete do kategorie BOŽSKÁ MANA
A je známo, že božská mana je nejlepší postudenu… (a třeba s malinovým sirupem)