Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Medjo Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do hrnce dát mléko, rýži, 30 g másla, 50 g cukru, sůl a vanilku. Přivést k varu a na mírném ohni vařit nepřikryté do zhoustnutí. Sem tam promíchat. Vypnout plamen, přidat zbytek másla a cukru, promíchat a sníst. Pozn.: Nejlepší je z červené rýže. Já dávám do mléka vyvařit vyškrábnutý vanilkový lusk.
Recept je z kategorií: Teplé sladké pokrmy
granko, ovoce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
8.6.13 20:40
Málokoho by napadlo nechat fotit kaši jen tak! Casino to si to žádalo
Namašlily jsme to aspoň jahodama a po vyfocení to snědly…
Moc nám chutnalo!
Zdravijó MAKRONKY
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rýžová kaše
@jolana místo cukru se dava med
ja ho teda davam az na konec.
edit: ted jsem si to precetla poradne, takze ruzova kase te zajima
Tak to mne taky, jestli je ruzova jen barvou a
nebo pridanim růží.
Příspěvek upraven 18.05.15 v 10:13
5068 příspěvků 17.5.15 22:30
@Aussie7, růžova kaše s mliekom a medom…olalalaa…zaujimave, recept by nebol..

1 příspěvek 16.5.15 15:15
Jednoduchý recept na růžovou kaši, místo cukru používám med trochu ze zacatku a zbytek na konec. Též dávám více mléka mají to zde rádi víc řidší
@amylon Tak to jsem asi nepochopila. I Ty jsi vítána na Labu. Že jste se tu dnes tak sešly…
33 příspěvků 16.5.15 12:16
Já myslím, že Lenka2110 nemluvila o receptu
@lenka2110 je hezké, že jsi se zaregistrovala na Labu - abys mohla přidat hodnocení receptu. Rýže, mléko, cukr, máslo a vanilka dost těžko můžou nevonět - jen pokud je připálíš. Vyzkoušej i jiné recepty, Tvoje postřehy budou určitě podnětné.
1 příspěvek 16.5.15 09:04
No nevím ňak mi to smrdělo..ale bylo to fajn
145 příspěvků 15.4.10 13:35
I my jsme milovníci kaší - krupicová, jáhlová …, samé dobrůtky:) S touhle se dá experimentovat a každý druh rýže vytvoří něco jiného. Ale červená rýže, kterou jsem už konečně našla i na regálech v Čechách, je právě často používaná k vaření sladkých snídaní a i cena není až tak astronomická.
Jo, na talíři to vypadá fakt jinak, takže poprvé jsme byli dost šoklí:)
740 příspěvků 15.4.10 03:15
Milujem domacu ryzovu kasu, ja osobne davam len mlieko plnotucne aj aj tak je vyborna. Sladim hnedym alebo trstinovym cukrom. Trochu davam aj vanilkoveho, pre vonu. Keby mam vanilk. lusk bolo by to o inom, ale zasa aj poriadne draha kasa
Mne vsak ryzova kasa chuti len tepla, ked ju dam
vychladnut, tak mi neberie. Ale ked som raz davo jedla nejaku kupenu ryzovu kasu
chladenu, tak bola uzasna. Ta domaca mi chuti len za tepla 
Medjo, z cervenej ryze som teda kasu este nevarila, skvelyyyyy napad, ked zozeniem cervenu ryzu urcite skusim urobit, musi to vyzera bajecne aj po estetickej stranke

Dakujem za tip