Recept Rýže s holandským gulášem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Rýže s holandským gulášem

Postup

1. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostič­ky. Celer oloupáme a nahrubo nakrájíme. Pórek očistíme, nakrájíme na kolečka a důkladně omyje­me. Zelí očistíme a najemno nakrouháme. 2. V pánvi rozehřejeme olej a maso v něm po všech stranách opečeme. Přidáme připravenou ze­leninu a zalijeme masovým vývarem. Na mírném ohni necháme přikryté asi 30 min. dusit. 3. Mezitím uvaříme rýži v osolené vodě, slijeme a necháme okapat. 4. Solamyl rozmícháme v troše vody s cukrem, zázvorem, solí a octem. Nalijeme ná zeleninu a za stálého míchání necháme vzkypět. Přidáme mand­lové lupínky. Omáčkou s masem přelijeme rýži a podáváme.

Recept je z kategorií: Guláše

Nahlásit recept

  • 26.11.01 vloženo
  • 5440x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g vepřové krkovičky
  • 50 g celeru
  • 1 pórek
  • 100 g bílého zelí
  • 4 lžíce oleje
  • 250 ml masového vývaru
  • 200 g dlouhozrnné rýže
  • sůl
  • 1 lžíce solamylu
  • 1/2 lžíce hnědého cukru
  • 1/2 lžičky zázvoru
  • 1 lžička octa
  • 50 g mandlových lupínků

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rýže s holandským gulášem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz