Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
wydra Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V případě čerstvých ryzců povaříme ve slané vodě celé hlavy cca 10 min. Naložené ryzce jsou také vynikající (viz foto z mých zdrojů) Na másle vyrobíme voňavou jíšku, kterou zalijeme studeným, dobrým, hovězím vývarem (maso vaříme s bobkovým listem, kuličkami pepře a kuličkami nového koření) Omáčku osolíme a do horké vložíme celé hlavy ryzců místo masa. (hovězí z polévky se k tomu nevylučuje, ja to ale nedělám ) Můžeme dochutit lžičkou bílého vína. Ne víc! Zdobíme petrželkou, nebo také ne ! S rýží je to delikatesa !
Recept je z kategorií: Houby
rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ryzce v bílé omáčce
Aha, nějak jsem moc rychle četla … a včera? Prostě, kdo moc mluví, pak pozdě chodí, sám sobě škodí
Kdepaaak, vcera na stole byly marinovane vaclavky , porek a majolka. Ryzce v bile omacce je teple jidlo s prilohou (ryze) . Chyba zes neochutnala, co uvarim jednou, neumim podruhy
Jestli byly včera na stole na srazu labužníků tyto houbičky, pak musely být naprosto skvělé. Ani jsem nestačila ochutnat
Mas babi suseny ryzce? Ale ne cele hlavy, vid. Kdyz je namocis jako normalni sus houb, proc by to neslo, urcite to bude dobre jidlo, ale nebude to flak ryzcomasa,
wydricko, co myslis, slo by to ze susenych?
Wydro, k vánoční atmosféře se to nehodí
, dej recept na zavařované ryzce, dík D.