Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Fazole namočíme přes noc do vody. Druhý den ve stejné vodě, v níž byly namočeny, asi 1 hodinu vaříme společně s bůčkem, bobkovým listem, jalovcem, troškou soli a pepřem. Pak přidáme kysané zelí, bůček pokud je měkký vyjmeme a nakrájíme jej na plátky, vaříme do změknutí zelí asi 25 minut. Vše podle chuti osolíme a nepatrně přisladíme. Zelí vložíme do nahřáté kameninové mísy, poklademe plátky bůčku a ozdobíme kolečky cibule osmažené na sádle. Zdroj: německá Kuchařka
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
chleba, nebo nic.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rýnské zelí