Recept Rýnské zelí

bedla Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Fazole namočíme přes noc do vody. Druhý den ve stejné vodě, v níž byly namočeny, asi 1 hodinu vaříme společně s bůčkem, bobkovým listem, jalovcem, troškou soli a pepřem. Pak přidáme kysané zelí, bůček pokud je měkký vyjmeme a nakrájíme jej na plátky, vaříme do změknutí zelí asi 25 minut. Vše podle chuti osolíme a nepatrně přisladíme. Zelí vložíme do nahřáté kameninové mísy, poklademe plátky bůčku a ozdobíme kolečky cibule osmažené na sádle. Zdroj: německá Kuchařka

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 16.03.06 vloženo
  • 4428x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hod.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g kysaného zelí
  • 200 g bílých fazolí
  • 400 g libového syrového bůčku
  • 2 cibule
  • 20 g vepřového sádla
  • bobkový list
  • 6 zrnek jalovce
  • sůl
  • pepř
  • cukr.

Doporučená příloha

  • chleba, nebo nic.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rýnské zelí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Květáková polévka Květáková polévka
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz