Recept Rychlé krevety na česneku

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Krevety krátce osmahneme na 2/3 oleje, přidáme drcený česnek, který zpěníme a vše ještě krátce osmažíme se zbytkem oleje. Podáváme s citronem a světlým pečivem.

Recept je z kategorií: Mořští živočichové

Nahlásit recept

  • 29.03.02 vloženo
  • 23660x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 6 lžic olivového oleje
  • 8 stroužků česneku
  • 200 g neloupaných předvařených krevet

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rychlé krevety na česneku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
babi
6360 příspěvků 25.01.09 03:43
Věro...

ve skořápce krevet je mnoho chutě, proto se často připravují neloupané a každý stolovník si je loupe sám. Ve Španělsku se takto podávájí s ostatními ¨Tapas¨, což jsou malá jídla. Osobně krevety ani nepředvařuji, přidávám na drobno posekaný česnek a někdy přihodím posekanou petrželku a ořech másla. Jakmile jsou krevety pěkně růžové (smažit po obou stranách), tak jsou hotové. Dlouho smažené, nebo vařené krevety ztrácí chuť, tak jako většina mořských potvorek. Na té dovolené se mějte výborně!

Věra Černá
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.01.09 03:43
Prosím o odpověď - krevety na česneku

Proč neloupané?
Dík za brzkou odpověď, neboť jedu do Chorvatska a chceme si tam sami vařit.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz