Recept Rychlá soljanka

bona Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso, rajčata a okurky nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, klobásu, citrón a olivy na kolečka. Na oleji orestujeme cibuli, přihodíme maso, opečeme, přidáme rajský protlak a zalijeme vývarem. Uvedeme k varu, přidáme rajčata, okurky, citrón, kapary, olivy, kopr a koření. Vaříme do změknutí masa. Odstavíme z plotny, vyjmeme citrón i bobkový list a přidáme klobásu. Při podávání vložíme do každé porce lžíci kysané smetany, kterou necháme zvolna rozpouštět horkou polévkou. Tip: Kdo by chtěl vytvořit ještě vydatnější pokrm, může před dohotovením zahustit instantní jíškou.

Recept je z kategorií: Masové polévky

Nahlásit recept

  • 05.09.07 vloženo
  • 4115x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 silný plátek krkovice (asi 200 g)
  • 1 ostravská klobása
  • 1 cibule
  • 2 rajčata
  • 1 citrón
  • 100 g zelených oliv
  • 1 lžíce kaparů
  • 2 sterilované okurky
  • 1 velký rajský protlak
  • 3 lžíce čerstvého sekaného kopru
  • 3 bobkové listy
  • olej
  • vývar
  • pepř
  • sůl
  • zakysaná smetana na ozdobení

Doporučená příloha

  • pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rychlá soljanka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Linecké slepovací cukroví

Nejlepší recepty

Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Chilli con carne Chilli con carne

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz