Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bento Australská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Neviem ako vam, ale mne sa doma pizza robi pomerne tazko, raz je tvrda-sucha, druhy krat nedopecena…
1-Turecky chleba rozkrojime po dlzke a stedro poolejujeme a dame pod grill. 2-Ogrilovane polky vyberieme a stedro natrieme Ajvarom a podrvenym cesnakom. 3-Poukladame nakrajane susene paradajky v oleji, na tenko nakrajanu turecku klobasu Sucuk, jarnu cibulku. 4-Naukladame, nastruhame na hrubo tvrdy syr, my sme mali Pecorino a dame znova pod gril zapiect roztopit syr. PS: Robili sme aj druhe, kde sme Sucuk - klobasu - oprazili a zmiesali s podusenym ochutenym mletym hovadzim, navrh dali grilovat fettu syr a prizdobili cerstvym mladym spenatom.
Recept je z kategorií: Pizzy
pivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rychlá skoropizza z tureckého chleba Pide
casino,
pekne zhrnute v „globale“
PS: Mne sa to meno tiez nezda, ale tym ze je to fuzia naozaj neviem ako to kratko -strucne pomenovat.
No, babu bych nechal bejt
)

Ale dovolím si tipnout:
Bento pohrozí vymazáním
Labužníci ho budeme přemlouvat, že ať tak nečiní
Bento změní název, nebo kategorii (speciality-zábavné recepty
Bento recept vymaže
Viktorka recept revitalizuje a vymaže casino
Příspěvek upraven 12.09.11 v 11:14
Jj…polsky zapiekana pizza z tureckého chleba s italským sýrem, bulharskou lutenicí nebo srbským ajvarem, připravená v Austrálii kosmopolitním Slovákem… !


A teď babo (casino) raď…
Příspěvek upraven 12.09.11 v 10:48
casino
, asi som to mal nazvat Turecka
zapiekanka…

http://www.labuznik.com/…/zapiekanka/
Tak nevím…


To skoro vypadá, jako by se někdo vlámal Bento do počítače…
Myslím, že země původu, předpona skoro, turecký chleba a turecká klobása z této obložené topinky pizzu či skoropizzu udělá jen ztěží.
A nic na tom nemění ani to pecorino; to jsou jen mimikry…
Drobku, mas uplne pravdu
,ale ja nie som schopny ist doma cez 220 C(
technicke problemy)
preto som to spominal , lebo ma prekvapilo ked sme robili pre Dominos tak tie ich rury isli tak na
400 C.
Drobná rada, snad k užitku. Do trouby dám kámen na pečení pizzy, rozehřeju na 260°C, u nás 500°F, a když je kámen pěkně horký, šoupnu na něj pizzu z normálního pizzového těsta. Upečení trvá asi 5 minut, zdá se to málo, ale protože to leží na kameni a při tak vysoké teplotě, upeče se opravdu rychle a nevyschne.