Recept Rychlá balzamiková omáčka

(Hodnoceno 1x) Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Rychlá balzamiková omáčka

Úvod

Vhodná ke všem druhům pečeného a grilovaného masa a k rybám.

Postup

Balzamikový ocet dejte do malého kastrolku a přiveďte jej do varu. Do vařícího octa přidejte studené máslo, nechte je rozpustit a omáčku ochuťte solí a pepřem. Evt. přidejte trochu medu - podle vlastní chuti. Pro dvě osoby: 12 PL balzamikového octa vařte pomalým varem asi 4-5 minut. Přidejte 50 g ledově studeného másla, nechte rozpustit, osolte, opepřete a evt. přidejte trochu medu.

Recept je z kategorií: Omáčky Omáčky k masům

Nahlásit recept

  • 18.04.12 vloženo
  • 15485x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5 min

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 6 PL balzamikového octa
  • 50 g ledově studeného másla
  • sůl
  • pepř
  • evt. med

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Lukeeeo 17.1.14 12:47

Omáčka je dobrá a chutná, ale v malém množství. Pro 4 lidi bohatě stačí 2 porce k dochucení masa :)

Odkaz na uvaření

Petunnka 10.9.12 09:25

Nějak to naší grilovací sešlost neuchvátilo. Opakovat asi nebudeme, přesto nechci hodnotit záporně.

Odkaz na uvaření

spiser 18.4.12 17:09

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Rychlá balzamiková omáčka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaná vepřová žebra

Nejlepší recepty

Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz