Recept Rychlá balzamiková omáčka

(Hodnoceno 1x) Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Rychlá balzamiková omáčka

Úvod

Vhodná ke všem druhům pečeného a grilovaného masa a k rybám.

Postup

Balzamikový ocet dejte do malého kastrolku a přiveďte jej do varu. Do vařícího octa přidejte studené máslo, nechte je rozpustit a omáčku ochuťte solí a pepřem. Evt. přidejte trochu medu - podle vlastní chuti.

Pro dvě osoby:
12 PL balzamikového octa vařte pomalým varem asi 4-5 minut. Přidejte 50 g ledově studeného másla, nechte rozpustit, osolte, opepřete a evt. přidejte trochu medu.

Recept je z kategorií: Omáčky Omáčky k masům


Reklama

Nahlásit recept

  • 18.04.12 vloženo
  • 14164x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5 min

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 6 PL balzamikového octa
  • 50 g ledově studeného másla
  • sůl
  • pepř
  • evt. med

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Lukeeeo 17.01.14 12:47

Omáčka je dobrá a chutná, ale v malém množství. Pro 4 lidi bohatě stačí 2 porce k dochucení masa :)

Odkaz na uvaření

Petunnka 10.09.12 09:25

Nějak to naší grilovací sešlost neuchvátilo. Opakovat asi nebudeme, přesto nechci hodnotit záporně.

Odkaz na uvaření

spiser 18.04.12 17:09

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Rychlá balzamiková omáčka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz