Recept Rybí salát z kapra
hadli01 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Kapra bez kůže uvařit v octové vodě, poté nechat 24 hodin v nálevu, nakonec vykostit. Nakrájet 3 středně velké cibule, z Moravanky pokrájet zeleninu na drobno, feferonky je doporučeno nedávat. Přidat tatarskou omáčku.
- 03.10.10 vloženo
- 24964x zobrazeno
Čas přípravy
- 1 hodina
Počet porcí
- 12 porcí
Ingredience
- 1 kapr
- Nálev : 1/2 l vody
- 1/2 l octa
- 4 celé pepře
- 4 nová koření
- 2 bobkové listy
- šťáva z jednoho citrónu
- sůl
- Po uvaření :
- 3 cibule
- 2 směsi Moravanka
- 1 velká tatarská omáčka (400 g)
Doporučená příloha
pečivo
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Rybí salát z kapra
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Rybí salát z kapra