Recept Rybí salát z kapra

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kapra bez kůže uvařit v octové vodě, poté nechat 24 hodin v nálevu, nakonec vykostit. Nakrájet 3 středně velké cibule, z Moravanky pokrájet zeleninu na drobno, feferonky je doporučeno nedávat. Přidat tatarskou omáčku.

Nahlásit recept

  • 03.10.10 vloženo
  • 16376x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 12 porcí

Ingredience

  • 1 kapr
  • Nálev : 1/2 l vody
  • 1/2 l octa
  • 4 celé pepře
  • 4 nová koření
  • 2 bobkové listy
  • šťáva z jednoho citrónu
  • sůl
  • Po uvaření :
  • 3 cibule
  • 2 směsi Moravanka
  • 1 velká tatarská omáčka (400 g)

Doporučená příloha

  • pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí salát z kapra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz