Recept Rybí salát z kapra

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kapra bez kůže uvařit v octové vodě, poté nechat 24 hodin v nálevu, nakonec vykostit.
Nakrájet 3 středně velké cibule, z Moravanky pokrájet zeleninu na drobno, feferonky je doporučeno nedávat.
Přidat tatarskou omáčku.


Reklama

Nahlásit recept

  • 03.10.10 vloženo
  • 14850x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 12 porcí

Ingredience

  • 1 kapr
  • Nálev : 1/2 l vody
  • 1/2 l octa
  • 4 celé pepře
  • 4 nová koření
  • 2 bobkové listy
  • šťáva z jednoho citrónu
  • sůl
  • Po uvaření :
  • 3 cibule
  • 2 směsi Moravanka
  • 1 velká tatarská omáčka (400 g)

Doporučená příloha

  • pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí salát z kapra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bramborové placky s jablky


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz