Recept Rybi roládky na Senfsauce

Švýcarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rybi file marinovat v citronove stave 1 hodinu a pote oboustrane posolit na vnitrni strane posypat Estragonem a peclive zarolovat.Polozit do vymazane sklenněné mísy a zalít studenym bilým vínem a misu uzavrit Alu Folii - dobře.
Pochieren:15_20 minut ve středu trouby vyhřáté na 180 deg.Cels
Pozn. Ty závitky musi byt bezpodminecně bílé
Formu vyndat a vzniklou stávu odlit, oddelit od ryby dat stranou,teplotu trouby na 250deg.Cels zvyšit
Pro omáčku mouku v masle nebo margarinu zaprazit aby nezhnedla a pridat tu odcezenou tekutinu z ryb a za stalého míchání povařit, přidat horčici,ochutit zeleninovym Bouillonem a odtahnout z tepla.Poté našlehat šlehačku a tuto rozprostřit na povrchu tech závitku .
Gratinovat v středu trouby na 250deg.Cels vyhřáté par minut pozor na zčernaní povrchu,
Po cástečném vychlazení pridat event. par strafku citronove kury-Zesten- a podávat s petrželovymi brambory a suchym bilym vínem např Chardonnay,

Recept je z kategorií: Mořské

Nahlásit recept

  • 07.07.10 vloženo
  • 2261x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600gr Goldbuttfillet nebo jina placata ryba na pr Sole
  • 1 citron štáva
  • 1 mala lzička soli
  • 2 čajové lžičky Estragonu sušeného nebo maly svazek čerstveho
  • 250 ml sucheho bíleho vina
  • Pro omáčku:
  • 1PL masla nebo margarinu
  • 1PL hladke mouky
  • 200ml rybiho vyvaru z kostky
  • 1PL hrubozrnne hořčice nebo Dijonsenf
  • 1kostka zeleninoveho Bouillonu
  • 150ml slehačky /30 %/

Doporučená příloha

  • petrželové brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybi roládky na Senfsauce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
svato
1417 příspěvků 08.07.10 03:18
Re: Rybni roládky na Senfsauce

Neviem, či tu už niečo také nie je, ale je to pekný, klasický recept. (Až na to Chardonnay, ja si dám rizling.)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Pelmeně z červené řepy

Nejlepší recepty

Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz