Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
dolezalis Švýcarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybi file marinovat v citronove stave 1 hodinu a pote oboustrane posolit na vnitrni strane posypat Estragonem a peclive zarolovat.Polozit do vymazane sklenněné mísy a zalít studenym bilým vínem a misu uzavrit Alu Folii - dobře. Pochieren:15_20 minut ve středu trouby vyhřáté na 180 deg.Cels Pozn. Ty závitky musi byt bezpodminecně bílé Formu vyndat a vzniklou stávu odlit, oddelit od ryby dat stranou,teplotu trouby na 250deg.Cels zvyšit Pro omáčku mouku v masle nebo margarinu zaprazit aby nezhnedla a pridat tu odcezenou tekutinu z ryb a za stalého míchání povařit, přidat horčici,ochutit zeleninovym Bouillonem a odtahnout z tepla.Poté našlehat šlehačku a tuto rozprostřit na povrchu tech závitku . Gratinovat v středu trouby na 250deg.Cels vyhřáté par minut pozor na zčernaní povrchu, Po cástečném vychlazení pridat event. par strafku citronove kury-Zesten- a podávat s petrželovymi brambory a suchym bilym vínem např Chardonnay,
Recept je z kategorií: Mořské
petrželové brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rybi roládky na Senfsauce
1437 příspěvků 8.7.10 03:18
Neviem, či tu už niečo také nie je, ale je to pekný, klasický recept. (Až na to Chardonnay, ja si dám rizling.)