Recept Rybí pomazánka

(Hodnoceno 2x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Rybí pomazánka

Postup

Sardinky vyndáme z krabičky, vykostíme (v břišní části rozkro­jíme podél, vyndáme páteř a dá­me pejskům či kočkám), roz­mačkáme je vidličkou, malou špetičkou je osolíme, pokapeme citronovou šťávou. A volíme ze dvou možností další přípravy. A. Přidáme lučinu, 2-3 lžíce mléka a řádně rozmícháme. Mažeme na veku i na chleba. B. Nadrobno nastrouháme či nakrájíme cibuli, dáme do rozte­movaných rybiček a vše promí­cháme s majolkou. Jíme také s vekou, čerstvým chlebem.

Recept je z kategorií: Rybí pomazánky

Nahlásit recept

  • 65816x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 krabička libovolných sardi­nek (ne v tomatě!)
  • 1 lučina (může být i s příchuti)
  • 1 ma­lá cibule
  • 1 malá majolka (100 g)
  • maličko soli
  • citron na dochucení

Doporučená příloha

  • veka, čerstvý chléb, zeleninový salát (využijeme mrazničku).

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jari 03.09.17 14:47

.

Uvaření se již líbí 2 labužníkům
Odkaz na uvaření

Zuzka1973 13.02.17 11:36

Použila jsem kousky tuňáka ve vlastní šťávě a trochu upravila poměr majolky (dala jsem jí méně).

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Rybí pomazánka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz