Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Ryby omyjeme, vložíme do rybího vývaru, přidáme pepř, bobkové listy, oregano, 500 ml vody, sůl a 10 min. vaříme na mírném ohni. 2. Oloupeme cibuli a rajčata, nakrájíme na kostičky a osmahneme na rozehřátém oleji. Přidáme mletý fenykl. 3. Ryby vyjmeme z polévky. Přidáme rajčatovou směs a vaříme dalších 10 min. 4. Rozmixujeme petržel, česnek, mandle a sýr a osolíme. 5. Ryby vykostíme, maso roztrháme a vložíme do polévky. Veku nakrájíme na plátky a vyložíme jimi talíře. Přelijeme polévkou. Ozdobíme mátou.
Recept je z kategorií: Polévky
Podáváme se sýrovým krémem.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rybí polévka s krémem ze sýra a česneku