Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Brambory oloupeme a omyjeme. Papriku očistíme a omyjeme. Oloupeme cibuli. Vše nakrájíme na malé kostičky a osmahneme na oleji. Přidáme vývar a necháme pod pokličkou 15 min. vařit. 2. Rajčata přelijeme vařící vodou a oloupeme. Odstraníme jádra a dužinu nakrájíme. 3. Rybí filé omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Obalíme je v mouce, ze všech stran na oleji opečeme a vyndáme z pánve. 4. Oloupeme česnek, jemně ho nasekáme a na oleji v pánvi spolu s petrželkou krátce osmahneme. Nakrájená rajčata a rybu dáme do polévky a vše zahřejeme. Posypeme opečeným česnekem s petrželkou.
Recept je z kategorií: Polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rybí polévka po katalánsku