Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Anamezon Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Mořské ovoce spolu s mušlemi a krevetami dáme vařit do malého množství osolené vody asi na 10 minut. Mezitím si nadrobno nakrájíme cibuli a česnek, filé na větší kostky. Na olivovém oleji osmahneme do žluta cibulku, přidáme kostky filé a prudce orestujeme. Zalijeme vínem, vodou (1-1.5 litru), přidáme bobkový list, nové koření, černý pepř, chilli, špetku tymiánu a drceného kmínu, ½ rajčete (můžeme nadrobno nasekat, nebo dát vcelku a před podáváním odstranit), mírně osolíme a přivedeme k varu. Přidáme očištěnou nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu (nebo brokolici,…..), povařené mořské ovoce a vaříme jen aby zelenina trochu změkla. Přidáme šafrán (jako šafránu), nasi goreng, dosolíme, odstavíme z ohně, přidáme nasekanou petrželku (libeček, celerovou nebo cibulovou nať, ….).
.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění