Recept Rybí polévka IV

pepicek Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Rybí polévka IV

Postup

1. Rybu omyjeme, osušíme a rozkrájíme napříč na kolečka. Zeleninu očistíme a omyjeme, po­lévkovou zeleninu nakrájíme na kostičky fe­nykl pokrájíme na tenké plátky, cibulku po­sekáme. Oloupané brambory nakrájíme na osminky. 2. Zeleninu podusíme 3 min. na oleji. Přilijeme vývar a přidáme bobkový list. Přikryté asi 10 min. vaříme. Přidáme rajča­ta a rybu, osolíme a opepříme. Opět přikryjeme poklicí a dalších 5 min. vaříme pod bodem varu. Nemícháme. 3. Rybí polévku nalijeme do talířů a na každou porci dáme lžíci zakysané smetany a krevety. Posypeme posekanou fenyklovou natí.

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 12.05.02 vloženo
  • 5531x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g mořského okouna
  • 500 g mořského úhoře nebo úhoře říč­ního
  • 1 svazek polévko­vé zeleniny
  • 1 fenykl
  • 1 svazek jarní cibulky
  • 400 g brambor
  • 4 lžíce oliv oleje
  • 1 litr zeleninového vývaru
  • 1 bob­kový list
  • 1 konzerva steril. krájených rajčat
  • sůl
  • pepř
  • 150 g zakysa­né smetany
  • 150 g vařených krevet

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí polévka IV

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Květáková polévka Květáková polévka
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz