Recept Rybí polévka: halaszle

Pepino Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V osolené vodě uvaříme cibuli a brambory a vše dobře rozmixujeme. Vložíme rybu nakrájenou na kousky, rajský protlak a vaříme doměkka. Před koncem vaření přidáme obě papriky rozpuštěné v sádle. Polévku ozdobíme nudličkami paprikového lusku.

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 10891x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 3 velké cibule
  • 4 brambory
  • 1kg rybího masa (aspoň 3 druhy)
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • 1 lžička sladké a jedna pálivé papriky
  • 2 lžíce sádla
  • sůl
  • 2 paprikové lusky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí polévka: halaszle

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Tatranské kuře Tatranské kuře
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz