Recept Rybí polévka: halaszle

Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V osolené vodě uvaříme cibuli a brambory a vše dobře rozmixujeme. Vložíme rybu nakrájenou na kousky, rajský protlak a vaříme doměkka. Před koncem vaření přidáme obě papriky rozpuštěné v sádle. Polévku ozdobíme nudličkami paprikového lusku.

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 10133x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 3 velké cibule
  • 4 brambory
  • 1kg rybího masa (aspoň 3 druhy)
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • 1 lžička sladké a jedna pálivé papriky
  • 2 lžíce sádla
  • sůl
  • 2 paprikové lusky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí polévka: halaszle

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečená kuřecí stehna

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz