Recept Rybí polévka: halaszle

Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V osolené vodě uvaříme cibuli a brambory a vše dobře rozmixujeme. Vložíme rybu nakrájenou na kousky, rajský protlak a vaříme doměkka. Před koncem vaření přidáme obě papriky rozpuštěné v sádle. Polévku ozdobíme nudličkami paprikového lusku.

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 10001x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 3 velké cibule
  • 4 brambory
  • 1kg rybího masa (aspoň 3 druhy)
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • 1 lžička sladké a jedna pálivé papriky
  • 2 lžíce sádla
  • sůl
  • 2 paprikové lusky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí polévka: halaszle

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz