Recept Rybí polévka: halaszle
Pepino Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
V osolené vodě uvaříme cibuli a brambory a vše dobře rozmixujeme. Vložíme rybu nakrájenou na kousky, rajský protlak a vaříme doměkka. Před koncem vaření přidáme obě papriky rozpuštěné v sádle. Polévku ozdobíme nudličkami paprikového lusku.
Recept je z kategorií: Polévky
- 10891x zobrazeno
Čas přípravy
- 45 minut
Počet porcí
- 3 porce
Ingredience
- 3 velké cibule
- 4 brambory
- 1kg rybího masa (aspoň 3 druhy)
- 2 lžíce rajského protlaku
- 1 lžička sladké a jedna pálivé papriky
- 2 lžíce sádla
- sůl
- 2 paprikové lusky
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Rybí polévka: halaszle
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Rybí polévka: halaszle