Recept Rybí pánev s letní zeleninou

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Maso z tresek je v našich podmínkách nejvíce využívanou surovinou v teplé rybí kuchyni. Omytou rybu osušíme, zakapeme citronovou šťávou a nakrájíme na tenké a úzké kousky. 2. Omyjeme osušenou zeleninu a nakrájíme na jemné nudličky. 3. V pánvi rozehřejeme máslo a podusíme na něm zeleninu. Přilijeme 150 ml vody a instantní zeleninový vývar. Přikryté vaříme 5 min. na mírném ohni. 4. Z omyté a osušené řeřichy nebo kerblíku otrháme lístky. Rybu posypeme a podáváme ji na pánvi.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 2997x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 750 g filé z tresky
  • citronová šťáva
  • 3 celerové řapíky
  • 4 mrkve
  • 2 jarní cibulky
  • 1 zelený a 1 červený paprikový lusk
  • 3 lžíce másla
  • 1 lžička instantního zeleninového vývaru
  • sůl
  • pepř
  • svazek řeřichy potoční

Doporučená příloha

  • Jako příloha se hodí různě upravené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí pánev s letní zeleninou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chilli se sojovým masem

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz