Recept Rybí pánev s letní zeleninou

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Maso z tresek je v našich podmínkách nejvíce využívanou surovinou v teplé rybí kuchyni. Omytou rybu osušíme, zakapeme citronovou šťávou a nakrájíme na tenké a úzké kousky. 2. Omyjeme osušenou zeleninu a nakrájíme na jemné nudličky. 3. V pánvi rozehřejeme máslo a podusíme na něm zeleninu. Přilijeme 150 ml vody a instantní zeleninový vývar. Přikryté vaříme 5 min. na mírném ohni. 4. Z omyté a osušené řeřichy nebo kerblíku otrháme lístky. Rybu posypeme a podáváme ji na pánvi.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 2913x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 750 g filé z tresky
  • citronová šťáva
  • 3 celerové řapíky
  • 4 mrkve
  • 2 jarní cibulky
  • 1 zelený a 1 červený paprikový lusk
  • 3 lžíce másla
  • 1 lžička instantního zeleninového vývaru
  • sůl
  • pepř
  • svazek řeřichy potoční

Doporučená příloha

  • Jako příloha se hodí různě upravené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí pánev s letní zeleninou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Staročeské kotlety

Nejlepší recepty

Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz