Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Běloruská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybu očistíme, vykucháme, zbavíme šupin a stáhneme kůži. Podle možností vykostíme, nakrájíme na kousky, přidáme v mléce vymáčenou veku, zesklovatělou cibulku, sůl a pepř a vše dvakrát umeleme. Mleté rybí maso spojíme s vejcem, důkladně zamícháme a uděláme kuličky velikosti vlašského ořechu, nebo švestky. Obalíme v mouce a opečeme na oleji. Teplé opečené kroketky položíme do kastrolu, zalijeme tomatovým protlakem, bílým vínem a posypeme petrželkou a koprem. Zakryjeme pokličkou a dusíme na mírném ohni 10 - 15 min. Poté kastrol uložíme do chladu a přidáme ještě česnek. Podáváme studené.
Recept je z kategorií: Ryby
chléb, pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rybí krokety Halky