Recept Rybí karbanátky 2

Linda03 Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rybu uvaříme, necháme vystydnout a vybereme kosti. Hotovou rybu a brambory rozmačkáme vidličkou a přidáme slaninu, vejce a cibuli. Ochutíme solí a pepřem a zahustíme strouhankou. Hustota je stejná jako na obyčejné karbanátky. Zformujeme karbanátky a opečem je na oleji. Pozn. Pozor na sůl, pokud jsme solili brambory a ryby při vaření, tak karbanátky solíme méně a naopak.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 02.12.02 vloženo
  • 7965x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g jakékoliv ryby ( raději světlé)
  • 300 g uvařených a vystydlých brambor
  • 150 g slaniny nakrájené na malé kousky
  • 3 vejce
  • 1 velká cibule nakrájená na hodně jemno
  • sůl, pepř
  • strouhanka
  • olej na pečení

Doporučená příloha

  • brambory, hranolky s tatarkou

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí karbanátky 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz