Recept Rybí karbanátky 2

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rybu uvaříme, necháme vystydnout a vybereme kosti. Hotovou rybu a brambory rozmačkáme vidličkou a přidáme slaninu, vejce a cibuli. Ochutíme solí a pepřem a zahustíme strouhankou. Hustota je stejná jako na obyčejné karbanátky. Zformujeme karbanátky a opečem je na oleji. Pozn. Pozor na sůl, pokud jsme solili brambory a ryby při vaření, tak karbanátky solíme méně a naopak.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 02.12.02 vloženo
  • 7473x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g jakékoliv ryby ( raději světlé)
  • 300 g uvařených a vystydlých brambor
  • 150 g slaniny nakrájené na malé kousky
  • 3 vejce
  • 1 velká cibule nakrájená na hodně jemno
  • sůl, pepř
  • strouhanka
  • olej na pečení

Doporučená příloha

  • brambory, hranolky s tatarkou

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí karbanátky 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Cibulačka Cibulačka
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz