Recept Rybí karbanátky 2

Linda03 Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rybu uvaříme, necháme vystydnout a vybereme kosti. Hotovou rybu a brambory rozmačkáme vidličkou a přidáme slaninu, vejce a cibuli. Ochutíme solí a pepřem a zahustíme strouhankou. Hustota je stejná jako na obyčejné karbanátky. Zformujeme karbanátky a opečem je na oleji. Pozn. Pozor na sůl, pokud jsme solili brambory a ryby při vaření, tak karbanátky solíme méně a naopak.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 02.12.02 vloženo
  • 7691x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g jakékoliv ryby ( raději světlé)
  • 300 g uvařených a vystydlých brambor
  • 150 g slaniny nakrájené na malé kousky
  • 3 vejce
  • 1 velká cibule nakrájená na hodně jemno
  • sůl, pepř
  • strouhanka
  • olej na pečení

Doporučená příloha

  • brambory, hranolky s tatarkou

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí karbanátky 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Zeleninová pomazánka

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz