Recept Rybí hrnec po francouzsku

pepicek Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Rybí hrnec po francouzsku

Postup

1. Kostku rybího bujonu dáme vařit s 500 ml vody, bobkovým listem, tlučeným pepřem a solí. Cibuli oloupeme, protkneme hřebíč­kem, přidáme do vývaru a necháme povařit na mírném ohni. 2. Mrkev a kedluben oloupeme a pokrájíme na kostičky. Pórek očistíme, rozkrájíme na špalíčky a omyjeme. 3. Vykostěné porce kapra omyjeme pod te­koucí studenou vodou, osušíme, nakrájíme na menší kousky a přidáme spolu s rozkráje­nou zeleninou do vývaru. Dusíme na malém ohni asi 10 min. 4. Bílé víno a smetanu rozšleháme a vmícháme do pokrmu. Osolíme a opepříme.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 19.10.01 vloženo
  • 6676x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 ml rybího bujonu z kostky
  • 1 bobkový list
  • 1 lžička nahrubo roztlučených zrnek pepře
  • sůl
  • 1 cibule
  • 1 hřebíček
  • 4 mrkve
  • 1 kedluben
  • 2 pórky
  • 400 g porcovaného kapra
  • 100 ml bílého vína
  • 100 g smetany
  • bílý pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí hrnec po francouzsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz