Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Kostku rybího bujonu dáme vařit s 500 ml vody, bobkovým listem, tlučeným pepřem a solí. Cibuli oloupeme, protkneme hřebíčkem, přidáme do vývaru a necháme povařit na mírném ohni. 2. Mrkev a kedluben oloupeme a pokrájíme na kostičky. Pórek očistíme, rozkrájíme na špalíčky a omyjeme. 3. Vykostěné porce kapra omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme, nakrájíme na menší kousky a přidáme spolu s rozkrájenou zeleninou do vývaru. Dusíme na malém ohni asi 10 min. 4. Bílé víno a smetanu rozšleháme a vmícháme do pokrmu. Osolíme a opepříme.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rybí hrnec po francouzsku