Recept Rybí fondue Chic

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nejprve připravíme pikantní vývar: všechny rybí odřezky a hlavy opláchneme a dáme do kastrolu. Přidáme cibuli, svazek koření, badyán, sůl, pepř, zalijeme vodou a zvolna vaříme (30 - 40minut). Pikantní vývar propasírujeme do nádoby na fondue a dáme na vařič, který zapneme na střední teplotu. Krajíce chleba opečeme a potřeme olivovým olejem a dáme na stůl. Rybí kostky napichujeme na vidličku, vaříme v pikantním vývaru a jíme společně s "remuládovou omáčkou":recipe.php?ID=4810 a topinkou.

Recept je z kategorií: Fondue

Nahlásit recept

  • 02.03.02 vloženo
  • 5860x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg různých ryb (mořských nebo sladkovodních), očištěných a nakrájených na kostky
  • 8 plátků tmavého chleba
  • 1 sklenka olivového oleje
  • *pikantní vývar:*
  • 400 g rybích hlav a odřezků
  • lžička badyánu
  • 2 l vody
  • 1 cibule protknutá 2 hřebíčky
  • bouquet garni (směs bylinek)
  • sůl
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí fondue Chic

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Smažená cibulová kolečka

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz