Recept Rybí filé za chviličku
PITRYS Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
kostky filé namažeme na jedné straně česnekem utřeným se solí na straně druhé hořčicí. Stranou s hořčicí pokládáme do oleje a smažíme nejdříve na jedné, pak na druhé straně
Recept je z kategorií: Ryby
- 30.05.03 vloženo
- 8008x zobrazeno
Čas přípravy
- 15 min.
Ingredience
- rybí filé mražené (kostky nebo jiné)
- česnek
- sůl
- hořčice (nejlépe plnotučná)
Doporučená příloha
Jako příloha jsou vhodné šťouchané vařené brambory ozdobené petrželkou, bramborová kaše nebo hranole, rosti
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Rybí filé za chviličku
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Rybí filé za chviličku
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Jelikož Silvestra již mnoho roků zá:,–(ně neslavím a poustevničím a abstinuji (na Silvestra ať pijí amatéři; profesionálové pijí po zbytek roku!), tak jsem přemýšlel také o postním jídlu. Ryba, že? Jenže po kaprovém obžerství´ na Vánoce - jakou? Sestra mi dala pangasius filety, tak jsem hledal na LABUŽNÍKU recepty, kde je filé (vyhledavač jich našel 403). Nakonec jsem se rozhodl zvolit toto „Rybí filé za chviličku“; a bylo to moc dobré rozhodnutí. Ta kombinace chutí hořčice a česnek byla neuvěřitelně příjemná. Ještě jsem do té česnekové strany filetů důkladně vklepal šťávu z jednoho citrónu a teprve pak potíral česnekem se solí. Jako přílohu jsem dal jen prosté vařené brambory, trošku jsem je ošplíchal tím sósem, který vznikl z oleje, česneku a hořčice… no, moje chuťové buňky si ještě hodinu po jídle lebedí! Moc chutné…
76 příspěvků 25.1.09 03:43
jako mozeček.
Na olej dáme drobně pokrájenou cibulku, na to na menší kostičky pokrájené filé, osolíme okmínujeme (není nutné), mícháma a pak přidáme několik osolených rozkvedlaných vajíček.