Recept Rybí filé v alobalu
aneb Zapečené rybí filé v alobaluPampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Rybí filé osolíme a potřeme hořčicí. Každou porci dáme zvlášť na plát alobalu, zakapeme olejem, pomerančovou šťávou a posypeme na širší kolečka nakrájeným pórkem. Alobal důkladně uzavřeme a pečeme v troubě asi 10 minut.
Recept je z kategorií: Ryby
- 18.10.02 vloženo
- 12215x zobrazeno
Ingredience
- Recept je se sníženým obsahem cholesterolu
- 300 g rybího filé
- 20 g oleje
- 100 g pórku
- 2 malé lžičky hořčice
- šťáva z kyselého pomeranče
- sůl
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Rybí filé v alobalu
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Zapečené rybí filé v alobalu