Recept Rybí filé v alobalu

aneb Zapečené rybí filé v alobalu

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rybí filé osolíme a potřeme hořčicí. Každou porci dáme zvlášť na plát alobalu, zakapeme olejem, pomerančovou šťávou a posypeme na širší kolečka nakrájeným pórkem. Alobal důkladně uzavřeme a pečeme v troubě asi 10 minut.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 18.10.02 vloženo
  • 9822x zobrazeno

Ingredience

  • Recept je se sníženým obsahem cholesterolu
  • 300 g rybího filé
  • 20 g oleje
  • 100 g pórku
  • 2 malé lžičky hořčice
  • šťáva z kyselého pomeranče
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí filé v alobalu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Ořechový koláč Ořechový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz