Recept Rybí filé v alobalu

aneb Zapečené rybí filé v alobalu

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rybí filé osolíme a potřeme hořčicí. Každou porci dáme zvlášť na plát alobalu, zakapeme olejem, pomerančovou šťávou a posypeme na širší kolečka nakrájeným pórkem. Alobal důkladně uzavřeme a pečeme v troubě asi 10 minut.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 18.10.02 vloženo
  • 12215x zobrazeno

Ingredience

  • Recept je se sníženým obsahem cholesterolu
  • 300 g rybího filé
  • 20 g oleje
  • 100 g pórku
  • 2 malé lžičky hořčice
  • šťáva z kyselého pomeranče
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí filé v alobalu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz