Recept Rybí filé v alobalu

aneb Zapečené rybí filé v alobalu

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rybí filé osolíme a potřeme hořčicí. Každou porci dáme zvlášť na plát alobalu, zakapeme olejem, pomerančovou šťávou a posypeme na širší kolečka nakrájeným pórkem. Alobal důkladně uzavřeme a pečeme v troubě asi 10 minut.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 18.10.02 vloženo
  • 10676x zobrazeno

Ingredience

  • Recept je se sníženým obsahem cholesterolu
  • 300 g rybího filé
  • 20 g oleje
  • 100 g pórku
  • 2 malé lžičky hořčice
  • šťáva z kyselého pomeranče
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí filé v alobalu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaná vepřová žebra

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Štika na smetaně Štika na smetaně
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz