Recept Rybí filé se zeleninou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Rybí filé se zeleninou

Postup

1. Rybí filé omyjeme, osušíme a pokape­me citronovou šťávou. Česnek oloupeme a posekáme. Filé potřeme česnekem a olejem, osolíme a opepříme. 2. Mraženou zeleninu připravíme podle návodu na obalu. Kuskus zalijeme horkou vodou a necháme asi 5 min. stát. 3. Filé opékáme z každé strany 3 min. na teflonové pánvi. 4. Kuskus promícháme vidličkou, přidá­me máslo a necháme je rozpustit. Petrželku omyjeme, osušíme a otrháme z ní lístky. Zeleninu, kuskus a filé rozdělí­me na talíře. Pokrm podáváme posypaný lístky petrželky. Rada: Do kuskusu můžeme vmíchat také 1 lžíci posekaně pórkové cibulky.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 17.03.03 vloženo
  • 6616x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • na osobu asi 400 kcal, 39 g bílkovin, 10 g tuků, 35 g sacharidů
  • 400 g filé z okouníka mořského
  • šťáva z 1/2 citronu
  • stroužek česneku
  • 1/2 lžičky oleje
  • sůl
  • pepř
  • 300 g směsi mražené zele­niny
  • 75 g kuskusu (z prodejen zdravé výži­vy)
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 1 lžička másla
  • snítka petrželky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí filé se zeleninou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chléb s celerem

Nejlepší recepty

Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz