Recept Rybí filé se zeleninou

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Rybí filé se zeleninou

Postup

1. Rybí filé omyjeme, osušíme a pokape­me citronovou šťávou. Česnek oloupeme a posekáme. Filé potřeme česnekem a olejem, osolíme a opepříme. 2. Mraženou zeleninu připravíme podle návodu na obalu. Kuskus zalijeme horkou vodou a necháme asi 5 min. stát. 3. Filé opékáme z každé strany 3 min. na teflonové pánvi. 4. Kuskus promícháme vidličkou, přidá­me máslo a necháme je rozpustit. Petrželku omyjeme, osušíme a otrháme z ní lístky. Zeleninu, kuskus a filé rozdělí­me na talíře. Pokrm podáváme posypaný lístky petrželky. Rada: Do kuskusu můžeme vmíchat také 1 lžíci posekaně pórkové cibulky.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 17.03.03 vloženo
  • 6934x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • na osobu asi 400 kcal, 39 g bílkovin, 10 g tuků, 35 g sacharidů
  • 400 g filé z okouníka mořského
  • šťáva z 1/2 citronu
  • stroužek česneku
  • 1/2 lžičky oleje
  • sůl
  • pepř
  • 300 g směsi mražené zele­niny
  • 75 g kuskusu (z prodejen zdravé výži­vy)
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 1 lžička másla
  • snítka petrželky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí filé se zeleninou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Jarní pochoutka - chřest

Nejlepší recepty

Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz