Recept Rybí filé se zeleninou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Rybí filé se zeleninou

Postup

1. Rybí filé omyjeme, osušíme a pokape­me citronovou šťávou. Česnek oloupeme a posekáme. Filé potřeme česnekem a olejem, osolíme a opepříme. 2. Mraženou zeleninu připravíme podle návodu na obalu. Kuskus zalijeme horkou vodou a necháme asi 5 min. stát. 3. Filé opékáme z každé strany 3 min. na teflonové pánvi. 4. Kuskus promícháme vidličkou, přidá­me máslo a necháme je rozpustit. Petrželku omyjeme, osušíme a otrháme z ní lístky. Zeleninu, kuskus a filé rozdělí­me na talíře. Pokrm podáváme posypaný lístky petrželky. Rada: Do kuskusu můžeme vmíchat také 1 lžíci posekaně pórkové cibulky.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 17.03.03 vloženo
  • 6752x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • na osobu asi 400 kcal, 39 g bílkovin, 10 g tuků, 35 g sacharidů
  • 400 g filé z okouníka mořského
  • šťáva z 1/2 citronu
  • stroužek česneku
  • 1/2 lžičky oleje
  • sůl
  • pepř
  • 300 g směsi mražené zele­niny
  • 75 g kuskusu (z prodejen zdravé výži­vy)
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 1 lžička másla
  • snítka petrželky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí filé se zeleninou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz