Recept Rybí filé se žampiony

Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Rybí filé se žampiony

Postup

Cibuli vložíme do kastrolu s částí zahřátého másla nebo tuku a jenom zpěníme, aby zůstala světlá. Přidáme rozkrájené žampióny, posolíme, pokmínujeme a ve vlastní šťávě podusíme. Každou porci rybího filé posolíme, poprášíme grilovacím kořením a položíme na čtverec alobalu. Na porce filé navršíme podušené žampióny, pokapeme zbylým máslem nebo tukem a pevně zabalíme do alobalu. Naskládáme na plech a v předehřáté troubě pečeme asi 15 - 20 minut. Pečené filé z alobalu vyjmeme a pokapeme citrónovou šťávou.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 08.08.04 vloženo
  • 6268x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce rybího filé
  • 40 g másla nebo rostlinného tuku
  • 250 g žampiónů
  • 60 g cibule
  • citrón
  • kmín
  • petrželka
  • grilovací koření
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí filé se žampiony

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Smažená cibulová kolečka

Nejlepší recepty

Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz