Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Brambory omyjeme a 25 - 30 minut vaříme. Slijeme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibule oloupeme, nakrájíme a přidáme k bramborám. Přelijeme horkým vývarem. 2. Přídáme ocet, 5 lžic oleje, osolíme a opepříme, promícháme a necháme 30 minut proležet. 3. Ředkvičky očistíme, nakrájíme na osminky a přidáme do salátu. Omytou petrželku osušíme, nasekáme a salát jí posypeme. 4. Rybí filé omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme. Obalíme v mouce, pak v rozšlehaném vejci, ve strouhance a nakonec v mandlích. Panádu dobře přimáčkneme. Máslo rozpálíme s 1 lžicí oleje, filé po obou stranách 4 minuty dozlatova opečeme.
Recept je z kategorií: Ryby
Podáváme s bramborovým salátem.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rybí filé po vídeňsku s bramborovým salátem