Recept Rybí filé na tymiánu

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Rybí filé na tymiánu

Postup

Slaninu nakrájíme na hra­nolky, rozškvaříme je na ole­ji, přidáme rybí filé, koření, vývar, víno, hořčici a dusíme pod poklicí, až rybí filé změk­ne. Při dušení je jednou obrátí­me. Přeložíme je na talíře, šťávu trochu odpaříme, nalijeme na rybí filé, které obložíme zeleninou a hned podáváme. Vhodná příloha jsou opečené bram­bory a zeleninový salát.

Recept je z kategorií: Filé

Nahlásit recept

  • 8174x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce rybího filé
  • malý kou­sek slaniny
  • olej
  • tymián
  • bobkový list
  • 2 lžíce bílého vermutu
  • několik lžic vývaru
  • 1 lžíce hořčice
  • sůl
  • mletý pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí filé na tymiánu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz