Recept Rybí filé na tymiánu

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Rybí filé na tymiánu

Postup

Slaninu nakrájíme na hra­nolky, rozškvaříme je na ole­ji, přidáme rybí filé, koření, vývar, víno, hořčici a dusíme pod poklicí, až rybí filé změk­ne. Při dušení je jednou obrátí­me. Přeložíme je na talíře, šťávu trochu odpaříme, nalijeme na rybí filé, které obložíme zeleninou a hned podáváme. Vhodná příloha jsou opečené bram­bory a zeleninový salát.

Recept je z kategorií: Filé

Nahlásit recept

  • 7779x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce rybího filé
  • malý kou­sek slaniny
  • olej
  • tymián
  • bobkový list
  • 2 lžíce bílého vermutu
  • několik lžic vývaru
  • 1 lžíce hořčice
  • sůl
  • mletý pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí filé na tymiánu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Chilli con carne Chilli con carne
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz