Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Porce filé zakapeme citronovou šťávou a dáme na 10 minut odležet spolu s nakrájenou cibulí na kolečka, česnekem nakrájeným na plátky, pokrájenými bylinkami, solí, pepřem, vše zalité bílým vínem. Na pánev dáme olej mírně zahřejeme a opatrně vložíme celý obsah marinovaného filé. Dusíme kolem 10 minut i déle. V další nádobě na zbytku oleje opražíme nakrájené na jemné plátky okurky (mohou být i cukety), spařená, oloupaná rajčata a na proužky nakrájené zelené papriky. Vše mírně osolíme a podusíme doměkka. Měkkou zeleninu přidáme k filé a ještě 5-8 minut prohřejeme. Dochutíme.
Recept je z kategorií: Filé
u nás to je chleba
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rybí filé na šalvěji