Recept Rybí filé alla Pizzaiola

pepicek Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Rybí filé opláchneme studenou vodou a osu­šíme kuchyňským papírem. Pokrájíme na kostky, pokapeme citronovou šťávou a lehce osolíme. 2. Česnek a cibuli oloupeme, posekámé, přip. pokrájíme na kolečka. Olej rozpálí­me v pánvi a obojí na něm podusíme. 3. Rajčata křižem nařízneme, spaříme vaří­cí vodou, prudce zchladíme a oloupeme. Poté je rozčtvrtíme, odjádříme a dužinu po­krájíme na kostky. Dusíme na pánvi 3 min. Vmíchárne kapary. Přidáme rybu a na mír­ném ohni dusíme přikryté 5 min. 4. Bazalku omyjeme a posekáme. Pokrm osolíme, opepříme a podáváme posypaný bazalkou.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 11.10.01 vloženo
  • 3706x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g rybího filé
  • citronová šťáva
  • sůl
  • 2 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 500 g masitých rajčat
  • 2 lžíce kaparů
  • 1/2 svazku bazalky
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí filé alla Pizzaiola

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Koláč bez vajec s tvarohem

Nejlepší recepty

Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Hruškový koláč Hruškový koláč
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz