Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Kanadská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Ve velkém hrnci usmažíme špek, který pak vyndáme na papírový ubrousek. Tuk z hrnce odstraníme až na jednu lžíci a přidáme cibuli a saturejku. Smažíme po 5 min. za občasného míchání. Přidáme brambory, mrkev, vodu a sůl. Necháme přijít do varu, přikryjeme a pomalu vaříme po 20 min. do měkka. Přidáme rybu a vaříme dalších 5 min. Nakonec přidáme smetanu a pepř a prohřejeme ( nevaříme ). Je-li chawder moc hustý, přidáme trošku vody. Podáváme v hlubokých talířích ozdobené pokrájeným špekem a petrželkou s pažitkou. Chawder je něco mezi hustou polévkou a ragú.
Recept je z kategorií: Ryby
Černý chleba a jiné pečivo.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rybí chawder podle Indiánů ze Sioux