Recept Ryba ve smetanové marinádě

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Ryba ve smetanové marinádě

Postup

Do vařící osolené a nepatrně okyselené vody vložíme koře­novou zeleninu, jednu cibuli a koření, přivedeme k varu, povaříme 10 minut a přidáme porce ryby. Vaříme je velmi mírným varem, až změknou. Opatrně je vyjmeme, vykostí­me a necháme vychladnout. Přelijeme je marinádou a ne­cháme v chladničce proležet. Před podáváním je ozdobíme petrželkou a zeleninou. Příprava marinády: Majoné­zu rozmícháme s vínem, jogur­tem a ušlehanou smetanou, přidáme na tenká kolečka nakrájenou spařenou a vychladlou cibulí, v horké vodě propláchnutý a okapaný hrášek a na nudličky nakrájenou zeleninu.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 3587x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce ryby
  • sůl
  • ocet
  • kousek mrkve, celeru a petržele
  • 1 malá cibule
  • 3 zrnka pepře
  • 1 zrnko nového koření
  • 1 bobkový list.
  • Marináda:
  • 3 lžíce majonézy
  • 2 lžíce bílého vína
  • 2 lžíce bílého jogurtu
  • 1 dl smetany ke šlehání
  • 1 malá ci­bule
  • 2 lžíce zmrazeného hrášku
  • kousek červené papriky a okur­ky, mrkev a celer z vývaru.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ryba ve smetanové marinádě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Tatranské kuře Tatranské kuře
Reveňový koláč Reveňový koláč
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz