Recept Ryba v zelí

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Ryba v zelí

Postup

Troubu zapnete na 180 st.C.
Na dno pekáce dejte cesnek, citronovou stávu, jemne nastrouhanou citronovou kuru a vodu.
Zelí rozdelte na clunky a spolu s rybou je rozlozte do pekáce. Osolte, opeprete, posypte krájeným koprem a pokapejte olivovým olejem.
Zakryjte alufolií, dejte do vyhráté trouby a pecte 25 minut.

Recept je z kategorií: Ryby


Reklama

Nahlásit recept

  • 29.10.09 vloženo
  • 3333x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 300-350g filetu z lososa nebo morské kocky
  • 1 hlávka spicatého zelí
  • 2 dl vody
  • kura a stáva z jednoho citronu
  • 1 strouzek cesneku, nakrájený na kosticky
  • 2 PL olivového oleje
  • 1 svazek kopru
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Varené brambory nebo chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ryba v zelí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
dag
539 příspěvků 18.11.09 19:14
Re: Ryba v zelí.

Zkusila, jenom s treskou, ale čerstvou a bylo to moc dobré, takové jemné. A ten kopr s citronem -lahoda.Pekla jsem v remosce, nizké, takže v konci se ryba příjemně opekla.Zdravím Spisere.

 
dag
539 příspěvků 29.10.09 16:04
Re: Ryba v zelí.

jestli fotografie ukazuje jak opravdu vypadá výsledný produkt, tak je to krásné a já to hned zkusím.

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz