Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Troubu zapnete na 180 st.C. Na dno pekáce dejte cesnek, citronovou stávu, jemne nastrouhanou citronovou kuru a vodu. Zelí rozdelte na clunky a spolu s rybou je rozlozte do pekáce. Osolte, opeprete, posypte krájeným koprem a pokapejte olivovým olejem. Zakryjte alufolií, dejte do vyhráté trouby a pecte 25 minut.
Recept je z kategorií: Ryby
Varené brambory nebo chléb.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ryba v zelí
Zkusila, jenom s treskou, ale čerstvou a bylo to moc dobré, takové jemné. A ten kopr s citronem -lahoda.Pekla jsem v remosce, nizké, takže v konci se ryba příjemně opekla.Zdravím Spisere.
jestli fotografie ukazuje jak opravdu vypadá výsledný produkt, tak je to krásné a já to hned zkusím.