Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Thajská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybu nakrájejte na sousta. Pokapejte ji octem, osolte a opeprete. Nechte ji táhnout 10-15 minut. Smíchejte bílek, kukuricnou mouku a prásek do peciva. Nalejte to na rybu a dobre vse promíchejte. Na pánvi rozehrejte olej a rybu na nem po vsech stranách opecte. Vyjmete ji. Strouzek cesneku rozsekejte na jemno, zelnacku nakrájejte na malé kousky a obojí opecte na zbytku oleje. Pridejte sojovou omácku, Hoisin omácku a zázvor. Dobre promíchejte s rybou a prohrejte.
Recept je z kategorií: Ryby
Rýze.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ryba v omáčce Hoisin
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Ano, ocet tam patrí. 3 polévkové lzíce petiprocentního octa na pul kila ryby nejsou vubec moc. Pokud Ti to ale nevyhovuje, dej tolik, kolik uznás za vhodné a kolik vyhovuje Tvoji chuti.
33 příspěvků 25.1.09 03:43
Ten ocet tam fakt patří? a tolik?