Recept Ryba v červené omáčce

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Ryba v červené omáčce

Postup

V kastrolu rozehrejte olej a na nem orestujte cibuli do zlatova. Pridejte rajcata, ocet a feferonku, osolte a opeprete. Nechte dusit pod poklickou na malém ohni 20 minut. Do kastrolu vlozte rybu, zakryjte ji omáckou a nechte dusit jeste asi 15 minut (zálezí na druhu ryby). Na talíri posypte bylinkami.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 23.03.07 vloženo
  • 3889x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 min

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 1 cervená feferonka, bez jader, nakrájená na drobno
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • 2 rajcata, sparená, oloupaná, nakrájená na kosticky
  • 2 PL oleje
  • 1 PL octa 5%
  • 2 PL nakrájeného koriandru, petrzelky nebo máty
  • sul
  • pepr
  • 250 g rybích filetu (treska, platýs nebo jiné)

Doporučená příloha

  • Rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ryba v červené omáčce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Marinovaná kuřecí křídla

Nejlepší recepty

Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Jahodový pohár Jahodový pohár
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz