Recept Ryba v červené omáčce

spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Ryba v červené omáčce

Postup

V kastrolu rozehrejte olej a na nem orestujte cibuli do zlatova. Pridejte rajcata, ocet a feferonku, osolte a opeprete. Nechte dusit pod poklickou na malém ohni 20 minut. Do kastrolu vlozte rybu, zakryjte ji omáckou a nechte dusit jeste asi 15 minut (zálezí na druhu ryby). Na talíri posypte bylinkami.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 23.03.07 vloženo
  • 4169x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 min

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 1 cervená feferonka, bez jader, nakrájená na drobno
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • 2 rajcata, sparená, oloupaná, nakrájená na kosticky
  • 2 PL oleje
  • 1 PL octa 5%
  • 2 PL nakrájeného koriandru, petrzelky nebo máty
  • sul
  • pepr
  • 250 g rybích filetu (treska, platýs nebo jiné)

Doporučená příloha

  • Rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ryba v červené omáčce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz