Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
samuela Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Primerane veľký pekáčik vymastíme olivovým olejom. Naspodok naukladáme na pláty pokrájanú cibuľu a cesnak, čerstvé paradajky. Mierne posolíme, pokoreníme, posypeme sušeným oregánom. Pokladieme filé, tiež posolene a korenené,pokvapkané citrónom. Na filé poukladáme listy bazalky, ktorá nám rastie za oknom, v záhradke, alebo aj na polici v supermarkete :-)- ide o to, aby bola čerstvá. A to je všetko. Prikryjeme alobalom, dusíme cca 15 min, potom odokryjeme a chvíľu necháme dopiecť. Vyniká sviežou chuťou.
Recept je z kategorií: Filé
čokoľvek, aj nič - ale biela bageta, alebo nové zemiaky neuškodia
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na ryba s bazalkou