Recept Ryba podle kazachstánců

Labužník Ja Kazachšská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vykuchaná ryba a zbavená šupin se vloží do vařící vody (asi 1.5l). Když voda začne znovu vařit, tak se sejme šum a přidají se oloupané brambory. Když voda začne znovu vařit, přidá se sůl, pepř a bobkový list. Vše se vaří do měkka. Brambory a ryby se vyjmou na talíř. Mezi tím se připraví těsto, které se nechá asi 30minut odpočinout. Těsto se vyválí na 1.5 mm a nakrájí na 8 cm čtverce. Čtverce se vloží do přecezeného vývaru z ryby a brambor. Jakmile je těsto uvařené, rozloží se na plochý velký talíř, nahoru se nakupí ryba a dokola se rozloží brambory. Vše se posype usmaženou cibulí. Do vývaru se nakrátko zavaří zeleninové listí. Vývar se podává samostatně v miskách. Takto se může připravit pokrm z berana, koňského masa, nebo hovězího masa. Nebo z kombinace všech tří druhů masa.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 02.11.04 vloženo
  • 4986x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • vývar:
  • 1 kg ryb
  • 5-6 brambor
  • 2 bobkové listy
  • sůl
  • celé pepře podle chuti
  • 1 cibule pokrájená na kolečka a tuk na její smažení
  • zeleninové listy (salát, čínské zelí atd.) pokrájené
  • těsto:
  • 375g mouky
  • 0.3l vody
  • 2 vejce
  • 1 lžička soli

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ryba podle kazachstánců

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz