Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
parles Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybu i špenát nechám rozmrazit. Rybu na sítu, aby okapala voda. Na troše oleje osmahnu na pánvi pokrájenou cibuli, přidám špenát, rozmáčklý a pokrájený česnek, špetku pepře, špetku muškátového květu a sůl. Za občasného promíchání prohřeji. Mezitím osolím, opepřím a okmínuji rybí filátka. Špenát přesunu do pekáčku, nebo zapékací misky a navrch rozložím ryby. Povrch ryb zakápnu olejem. Vložím do trouby předehřáté na 230 stupňů C na cca 20 minut. Při podávání dám na rybu kousek něčeho červeného pro oči.
Recept je z kategorií: Mořské
opečené brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ryba pečená na zeleném polštářku