Recept Ryba na víně se žampióny

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou a nechá­me chvíli odležet. Pak je osolíme, poprášíme mou­kou, vložíme do pekáčku s rozehřátým olejem a lžící másla a pečeme. Po chvilce porce přelijeme vínem a vypečenou šťávou a dohotovíme doměkka. Na zbylém másle podusíme žampióny nakrájené na plátky a ke konci pečení přidáme k porcím ryby.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 30.01.04 vloženo
  • 3680x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce ryby
  • citrónová šťáva
  • olej
  • 2 lžíce másla
  • 200 g žampiónů
  • 1 sklenice bílého vína
  • sůl
  • hlad­ká mouka.

Doporučená příloha

  • Po­dáváme se smaženými hranolky a se zeleninovým salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ryba na víně se žampióny

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Jahodový pohár Jahodový pohár

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz