Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
toast Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Obalte rybu ve směsi mouky a lahůdkové papriky. Osolte a pak oklepněte přebytečnou mouku. 2. Dejte do misky lžičku olivového oleje, harissu, pomerančovou šťávu i nastrouhanou kůru a prošlehejte. Zbytek olivového oleje rozpalte na pánvi a osmažte na něm ryby. 3. Když je ryba už skoro hotová, přilijte do pánve pomerančovou směs a povařte ji tak, aby zhoustla. 4. Před podáváním posypte opraženými piniovými jadérky, zdobte opečenými plátky pomeranče a jemně posekaným koriandrem. P.S.: Lín ani candát není podmínkou, doporučuji však rybu s pevným bílým masem.
Recept je z kategorií: Ryby
ciabatta a sklenka novozélandského sauvignonu ;o)
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ryba na pomerančích a harisse
171 příspěvků 25.1.09 03:43
děkuji esme, doufám že recepis bude chutnat, ale každopádně přeji krásný pobyt v CR!
Krásný den přeji
171 příspěvků 25.1.09 03:43
Pangasia máme tuze rádi, je to naše oblíbená ryba, nejraději ji připravuji na čínský způsob, ovšem trochu „střihlý“ italskou kuchyní.
Krásný zbytek dne přeji
)
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
Opět jeden skvost od Toastíka.
Toaste, v mrazáku čeká Pangasius - je to jasné.